Posted by monique on 17-03-2017
In een tijd, 1991, dat meer dan negen van de tien frituurzaken voorgebakken friet verkochten, opende aan het Vredenburg in Utrecht de ambachtelijke frietspeciaalzaak Manneken Pis. Tot vandaag blijft het manneken dagelijks eigenhandig pieperverse friet maken van Zeeuwse aardappelen.
Speciale vermelding verdient het sauzenassortiment. Circa 20 zijn het er in Utrecht; van pestomayo tot veganmayo en van truffelmayo tot piccalilly. Friet serveert men in de portiegroottes Schanulleke (klein), Urbanus (medium) en Obelix (groot). Manneken Pis verkoopt tevens softijs aan een aparte balie.
Posted by frans on 05-08-2022
Posted by frans on 22-07-2022
Posted by frans on 23-02-2022
Posted by frans on 17-01-2022
Posted by frans on 16-12-2021
Posted by frans on 08-09-2021
Posted by frans on 17-05-2021
Posted by cbastiaansen0610 on 27-05-2020