Posted by monique on 22-02-2017
“Restaurant-cafetaria ’t Pakhuis, meer dan een halve eeuw een begrip in de regio.” Het begon in 1970 met frietverkoop vanuit een mobiele kraam tijdens paardenconcoursen. Het groeide uit tot een bedrijf met een breed assortiment en catering. Bij vakwedstrijden gooide ’t Pakhuis vaak hoge ogen.
Speciale vermelding verdienen de Gelderse bollen, royaal belegd streekbrood. Tevens wraps, burgers en glutenvrije snacks. Bijzonder: dikke frieten van 14 millimeter, patat Pannegies (Gelderse lamstoofpot), patat warmvlees dragonder (fricandeau, spek, uien en champignons) en patat Gelderse beenham.
Posted by frans on 05-08-2022
Posted by frans on 22-07-2022
Posted by frans on 23-02-2022
Posted by frans on 17-01-2022
Posted by frans on 16-12-2021
Posted by frans on 08-09-2021
Posted by frans on 17-05-2021
Posted by cbastiaansen0610 on 27-05-2020